De zesbunder

Van harte welkom bij De Zesbunder in Gingelom!

Even terug naar eind vorige eeuw: in 1997 kwam deze mooie verborgen parel te koop te staan na vier jaar leegstand. Gedurende twee jaar werd hier grondig gerenoveerd: de grote schuur maakte plaats voor parking, terrassen werden aangelegd, binnenin werd alles gestript,…

Op 6 mei 1999 was het dan eindelijk zo ver:

De Zesbunder opende de deuren en vele nieuwsgierigen vonden snel de weg naar hier. Door de jaren heen pasten wij ons steeds aan aan de wensen van de klant en groeiden we uit tot wat we nu zijn: een laagdrempelig restaurant waar gezelligheid en lekker eten een certitude zijn. Mensen een goed gevoel geven en laten genieten van een avondje uit zijn één van onze belangrijkste uitgangspunten!

De keuken

Sinds 2008 vindt U steevast Sam, de patron, terug in de keuken. Alles wordt hier met liefde voor het vak én kraakvers voor u bereid. Noem het een Bourgondische keuken met wat zuiderse invloeden: zowel vis- als vleesliefhebber komen hier zeker aan hun trekken en voor de vegetariërs en kinderen is er altijd wat op de kaart terug te vinden.

Op gepaste tijdstippen (Kerstmis, Pasen, Valentijn,..) wordt hier ook een hoger culinair niveau gehaald met een mooie menuformule.

De moeite waard!
Van harte welkom in restaurant De Zesbunder!